ARTISTER

VÅRA ARTISTER

"MEDVETEN RAP BLANDAS MED KÄNSLAN AV 90-TALS BOOMBAP"

________________________________

" Maggin

Reggae för livet.


Maggin är ett känt namn bland många inom Reggae-Sverige. Ett antal resor till Jamaica fick Maggin att utveckla sin konst och idag kan man knappt få nog av hans mjuka röst. Vi har innan hört honom som gästartist till Wake Up där han bevisar att han bemästrar tunga refränger. Självklart uppnår hans verser samma resultat och vi är glada att han joinar kollektivet. Zoo Club till Dunno Production och nu det senaste tillskottet i Wake Up Records.


" Epileptick 


Epileptick, är en av grundarna till Wake Up Records. Startade att rappa i tidig ålder och har genom åren utvecklat ett unikt flow som är omöjligt att efterlikna. Jobbar mycket med betydelsefulla texter som får lyssnaren till att tänka lite extra. Man hittar alltid något nytt varje gång man lyssnar på hans musik. Vi ser fram emot vad som bjuds på härnäst.


" Don Carlsson (Sne)

Producenten vi älskar.


Om Dirty D är rap-veteranen så är Don Carlsson veteran inom beatskapande. Ska man beskriva Carlsson med ett ord så skulle det vara ”fire”. Med flera succéfulla singlar under bältet fortsätter han att chocka en med ny musik för varje år som går. Det unika med Carlsson är att han jobbar i många olika genrer och allting blir succé. Ligger bl a. bakom produktionen på General Knas - Som Bob Marley." Jeremia

Vännen.


Jeremia är en stigande artist på den svenska hip-hop scenen. Är inte med i Wake Up Records samlade grupp men är en stor drivande kraft i kollektivet. Vi hör ofta Jeremia som gästartist på flera av Wake Up Records släpp. En lekfull tydlighet i sina texter gör att man lätt fastnar för hans verser. Släppte 2017 singeln "Nollkalibrera" med Maggin och Don Carlsson som snabbt blev en favorit bland många heads. Vi kommer få se mycket mer ifrån Jeremia framöver.

" Wake Up Records

Kollektivet.

 

Familjen, skivbolaget, hemmabasen. Ja kärt barn har många namn. Wake Up är ett känt namn på den svenska hiphop scenen. Det unika med Wake Up är att man förutom solosläpp även släpper tillsammans som en samlad grupp. Fick sitt stora genombrott med singeln ”Tills den sista apan vaknar” som i skrivande stund har över 400 000 spelningar på spotify. En sak är säker. Vi kommer att få se mycket mer av Wake Up i framtiden.