NYHETSARKIV

WAKE UP ARKIVET

"MEDVETEN RAP BLANDAS MED KÄNSLAN AV 90-TALS BOOMBAP"

________________________________

Ny video ute fredag 17/8

 

Hör det kalla med Don Carlsson & Clint Hoffa tillsammans med Maggin finns snart ute i videoformat. En musikvideo gjord av Scandi-Cool Media släpps inom kort.

 

Håll ögonen öppna!

 

 

Ny singel ute nu med Maggin

 

Ny tune från Maggin finns nu ute för lyssning. ZCS Anthem producerad av Wiss. En favorit när vi kickar live och nu en favorit i din spellista.

 

Klicka här för att lyssna

 

Ny singel ute nu med Wake Up

 

Clint Hoffa, Epileptick (Andre Matejic) och Lycouz är ute med sin nya singel, Get Down. En sommarbanger som bjuder in till skakande skallar och nackproblem. Låten är producerad av Streetscrolls.

 

Klicka här för att lyssna.

 

Ny video med Hoffa & Carlsson

 

Clint Hoffa & Don Carlssons låt, Megatron, finns nu även i videoformat. Kolla in videon här och gå även in på youtube-kanalen för att se när Clint Hoffa glider omkring i Skåne till tonerna av Under Solen 2.

 

Under Solen 2 - Vår Sak ute nu

 

Då var det äntligen dags. Vi är många som har väntat på uppföljaren och nu är den ute.

Don Carlsson och Clint Hoffa med sin nya EP, Under Solen 2 - Vår Sak. In och lyssna och sprid ordet vidare.

 

Klicka här för att lyssna.

 

Ny singel ute med Wake Up Records

 

André Matejic, Lycouz och Maggin är ute med sin nya singel. En dag i studion slutade med ett nytt släpp. Här har ni "Rymma" producerad av AMP.

 

Klicka här för att lyssna.

 

 

Ny singel ute med Clint Hoffa & Lycouz

 

Clint Hoffa och Lycouz teamar upp med MPB/Leo på en ny singel som nu finns ute för lyssning. Ett djungelvrål som får lyssnaren att slänga upp händerna. Låten påminner en om ett klassiskt Clint Hoffa & Lycouz sound med ett fylligare beat som får en att gå lös i vårvärmen.

 

Klicka här för att lyssna.

 

 

Ny instrumental med Don Carlsson

 

Don Carlsson är ute med en nya dänga.

Bunny finns nu ute på SoundCloud. In och lyssna och glöm ej att följa Don Carlsson.

 

Klicka här för att lyssna.

 

 

Singel med I.C, Lycouz & Clint Hoffa

 

I.C är nu ute med en ny singel. På låten gästar Lycouz & Clint Hoffa från Wake Up Records. En soft dänga där man uppmanas att bara ta det lugnt, göra vad man vill och "feel free"

 

Klicka här för att lyssna.

 

Boka Wake Up Records

 

Bästa sättet att lyssna på Wake Up Records är så klart live. Wake Up har uppträtt på allt från Mejeriet i Lund till Loppen i Köpenhamn. Gamla favoriter kickas, nya favoriter kickas och vi premiärspelar alltid nya singlar.

 

Vill du boka Wake Up? Klicka här.

 

Wake Up Records live i Köpenhamn

 

KaosTV Danmark var på plats när vi spelade på Villa Råspåt - Råhuset. I videon ser ni Lycouz, Clint Hoffa, André Matejic, Maggin och gästande DjRunk.

Försmak på en framtida singel som är producerad av Leo/MPB.

 

Big up KaosTV Danmark.

 

Singel med Don Carlsson & Clint Hoffa

 

Don Carlsson & Chris P/Clint Hoffa är nu ute med sin nya singel, Vackert På Sitt Eget Vis, ifrån kommande EPn, Under Solen 2 - Vår Sak. Efter succén med första EPn är vi många som har väntat länge på ny musik ifrån duon. Sov inte på detta! Gå in och lyssna på låten och glöm ej att följa Don Carlsson & Chris P/Clint Hoffa på Spotify.

 

Klicka här för att lyssna på singeln.

 

Ny singel ute nu med Andre Matejic

 

André Matejic är tillbaka med ny musik.

Den efterlängtade singeln, Mitt Ess, finns nu ute för lyssning på din vanliga streamingtjänster. Låten är producerad av Don Carlsson. På låten går André lite utanför sina vanliga ramar och skapar ett nytt "André-sound" som är mer jazzigare och kan bara beskrivas som magiskt. Gå in och lyssna på låten och glöm ej att följa André.

 

Klicka här för att lyssna på låten.

 

Nytt ute med Don Carlsson

 

Don Carlsson är ute med 2 instrumentaler.

Efter beattapet "Summertime In Mind" har det varit många som längtat efter ny musik ifrån Carlsson.

Via länken kan du lyssna på "Blue Soul" och "Tacosallad SP404 Edition"

 

Klicka här för att lyssna.

 

Ny singel ute nu

 

Wake Up är nu ute med sin nya singel, Lever Utan Plan. På låten gästar Jeremia som för ett tag sedan släppte singeln "Nollkalibrera" med Maggin och Don Carlsson. Vi får även sällskap av RAHIMIC på låten som de senaste åren släppt hitsingel på hitsingel.

 

Klicka här för att lyssna på låten.

 

Ny Instagram-video ute nu

 

Wake Up presenterar den första instagram-videon av många. Fler kommer dyka upp i kanalen framöver. Först ut har vi Lycouz med låten "On" och videon är gjord av Skid Markus.

 

Klicka här för att se videon.

 

Shopen är öppen

 

Webshopen är nu uppdaterad. Just nu har vi mössor och t-shirts i olika färger ute till försäljning. In och beställ på direkten.

 

Klicka här för att komma direkt till shopen.

 

Ny singel ute med Jeremia

 

Vår gode vän Jeremia är ute med sin nya singel, Nollkalibrera. Inspelad i Wake Up Records studio. På låten hör vi även Maggin och produktionen står Don Carlsson bakom.

 

Klicka här för att lyssna på låten.

 

Ny singel ute med Wake Up & Quito

 

Ny singel ute nu med Wake Up Records.

På låten hör vi André Matejic, Chris P, Lycouz, Dirty D och Maggin. Gästas av ingen mindre än Quito. Producerad av Don carlsson.

 

Klicka här för att lyssna direkt.

 

Ny låt ute med Lycouz

 

Lycouz är nu ute med sin nya singel, Searching.

Lycouz står för vokalerna och Andre Matejic står för mixen. Gör dig själv en tjänst och gå in lyssna på låten. Ett smakprov på hur Lycouz framtida projekt kommer att låta.

 

Klicka här för att lyssna.

 

 

Nytt beattape ute nu

 

Don "king" Carlsson är nu ute med sitt mycket efterlängtade beattape, Summertime in mind.

Såhär beskriver Carlsson projektet; A beattape made exclusively of samples from different versions of George Gershwins original song Summertime.

Accompanied by acapellas named Summertime.

 

Klicka här för att lyssna nu.

 

Ny musikvideo med Lycouz

 

Lycouz är nu ute med sin nya musikvideo, Patience. På låten hör vi även rapparens gamla vapendragare Dj Pontanious. Producerad av Truly Danny från The Drop Theory/NineToFive Records.

 

Klicka här för att lyssna på singeln via Spotify.

 

 

Ny EP med Chris P & Antik

 

Nu äntligen har Chris P & Antik släppt sin EP "Mellem. Rum" på Spotify. Ett hårt skruvat sound med texter om dubbelmoral och skitsnack, depressioner och skryt. På EPn gästar även André Matejic och Lycouz.

 

Klicka här för att lyssna på EPn.

 

 

 

Musikvideos med Chris P & Antik

 

2 musikvideos ute med Chris P & Antik inför kommande EP-släpp. Första videon, Jag Försöker Nå Dig, gästar även Andre Matjeic på. Andra videon, Tappad Idé, kan du se i spelaren. Vi ser fram emot kommande släppet.

 

Klicka här för att se fler videos från Wake Up.

 

 

Ny låt med Chris P, Don Carlsson & Maggin

 

Ny singel ute med Chris P, Don Carlsson och Maggin. När höstmörkret tränger sig på och kylan greppar oss blir vi mottagliga mot vårt inre mörker. Lyssna och kolla in nya videon.

 

Klicka här för att se videon.

Klicka här för att lyssna via Spotify.

 

Ny video med Wake Up Records

 

Ny video/singel ute med Wake Up Records. Samma Kött Och Blod finns nu på Youtube och Spotify. På låten hör vi Andre Matejic, Dirty D och Chris P. Är producerad av Norska producenten AMP och videon är gjord av Emilush.

 

Klicka här för att läsa mer.

 

Wake Up gästar på Kasers nya singel

 

Kaser är ute med sin nya singel, One Way. På låten hör vi även Chris P, Lycouz och Dj Pontanious. Producerad av Don Carlsson. En Dansk/Svensk collab med lekfulla texter.

 

Klicka här för att lyssna.

 

 

Under Solen med Don Carlsson & Chris P

 

Don Carlsson och Chris P är nu ute med sin EP, Under Solen. Ett rufft, ruggigt och rått projekt som tar en tillbaka till gulddagarna. Alla låtar är producerade av Don Carlsson och vokalerna ligger Chris P bakom.

 

Klicka här för att lyssna på EPn.

 

 

Preskibera Parasiternas Planet

 

André Matejic album, Preskibera Parasiternas Planet, finns nu ute på Spotify. På albumet gästar Dj Beneaf, Dj Pontanious, Dirty D, Sabotage, O-Hund, Jeremia, Conakry, Chris P & Paparos. Ett mörkt album med en del obekväma sanningar.

 

Klicka här för att lyssna på albumet.

 

 

Tills Den Sista Apan Vaknar

 

Wake Up Records är ute med sitt album, Tills Den Sista Apan Vaknar. På albumet gästar O-Hund, AMP, Antonio D och Lazystar. Ett antal musikvideos har även släppts inför skivan och kan ses på Wake Up Records Youtube-kanal.

 

Klicka här för att lyssna på skivan.